Концертът в Благоевград  на гръцката музикална звезда Деспина Ванди и

...
</TD
>Концертът в Благоевград  на гръцката музикална звезда Деспина Ванди и
Коментари Харесай

В памет на жертвите от наводненията! Концертът на Деспина Ванди и Деси Добрева в Благоевград се отлага

Концертът в Благоевград  на гръцката музикална звезда Деспина Ванди и българската певица Деси Добрева ще се състои на 10 септември (неделя). Проявата се отсрочва с два дни в памет на жертвите на наводненията и по отношение на оповестения ден на народен печал. Решението е вследствие на извършени диалози и реализиран консенсус сред кмета на Благоевград Илко Стоянов и музикалните звезди от второто издание на South West Festival, оповестяват от Общината.

Ето какво написа кметът в персоналния си профил в обществените мрежи:

" Уважаеми поданици и посетители на Благоевград,

Цяло лято сме в очакване на второто издание на South West Festival, което тази година е планувано и проведено като балканска среща на музиката. Истината е, че колкото и старания и страсти да влагаме, никой не е по-могъщ от природата. Бедствията от последните дни, които сполетяха България и Гърция, доведоха до човешки жертви. Няма естествен човек, който да не е съпричастен към тази голяма покруса!

След оповестения от Министерски съвет ден за печал на 08.09.2023 година (петък) стана ясно, че първият ден от фестивала няма по какъв начин да се състои. Бяхме изправени пред комплициран проблем, тъй като фестивалът е с българско и интернационално присъединяване на известни реализатори, които възнамеряват изявите си с месеци напред, а всяка една смяна се отразява съществено както на тяхната стратегия, по този начин и на тази на екипите им. Благодаря на двете прелестни певици Деспина Ванди и Деси Добрева, че прекроиха напълно уговорките си, с цел да можем да се насладим на техните осъществявания, само че най-много им благодаря за това, че се оказаха Човеци и демонстрираха съпричастност към нещастието на българския и гръцкия народ след тези тежки естествени бедствия!Участието на Деспина Ванди и на Деси Добрева в Благоевград се реалокира от 08.09.2023 година (петък) на 10.08.2023 година (неделя). Фестивалът ще се състои на 9 и 10 септември! Очакваме ви! "

 

Утре вечер (9 септември) на сцената в парк " Македония " ще се качи именитата изпълнителка Цеца Величкович, а преди нея публиката ще бъде допряна от неповторимия глас на певицата на българския народ – Ивана!
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР